Olemme helsinkiläinen perheyritys MAD MEAT. Rakastamme erityisesti hyviä liharuokia.

Perheemme isä on elintarvikejalostuksen (lihateknologia) ammattitutkinnollansa aina ollut meidän ja ystävien kotipihoilla grillimestarina. Hänen taitavissa käsissä on helposti onnistunut myös lihan ja kalan savustukset, kuivaus ym. lihan jalostusprosessit.  

Koska iso sukulais- ja kaveripiirimme totesi meidän lihatuotteet erittäin hyviksi, niin kotipihanharrastukemme kehittyi pikkuhiljaa liiketoiminnaksi ja aloimme valmistamaan herkullisia jerky- kuivalihatuotteita laajemmalle yleisölle.

Tavaramerkin nimi MAD MEAT syntyi kaveriporukalle järjestetyissä lihanmaistiaisissa ja kavereidemme kommenteista ”Se liha maistuu hullun hyvälle!”. Hullut asiat myyvät tunnetusti hyvin, joten ei muuta, kun tuumasta toimeen!

Tuotantoprosessimme tapahtuu puhtaasti käsityönä ja tuotteiden sekä koko valmistusprosessin turvallisuus ja laatu on meillä avaintekijöinä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja tarjoamme laajenevan valikoiman perinteisiä sekä rohkeita makuja.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme erityisen herkullisia ja mieleenpainuvia lihanmakuja, mitkä ovat puhtaasti käsityön, eikä massatuotannon tulosta.

Tervetuloa maistamaan! Valikoimaamme pääset TÄSTÄ!